Glavni meni:
pocetna
o nama
apartmani
cjenik
placanje
kontakt
booking
lokacija
-------
intro
-------

Dodatni linkovi :
zabava
galerija
info

Poslovni sadržaj :
obavijesti
glavne skupstine
antikorupcijske mjere
financijska izvjesca
donacije i sponzorstva
natjecaji

APARTMANSKO NASELJE MEDENA - OPIS 

Apartmani Medena udaljeni su 2000m od starog ribarskog sela Seget Donji (povezani šetnicom - lungomare), 4 km od Trogira - grada muzeja, riznice kulturno - povijesnih spomenika, zaštićen pod UNESCO-om. Udaljeni su 7 km od zračne luke i 30 km od Splita.

Apartmani Medena raspolažu s 260 apartmana čija je službena kategorizacija tri zvijezdice. Smješteni su u okruženju borove šume i tipične mediteranske vegetacije (kadulje, lavande, ružmarina) prikladne za odmor i liječenje, osobito dišnih organa.

Mediteranska klima (blage i vlažne zime, topla, suha i sunčana ljeta) uzrok je najduže insolacije ovog područja i to između 2400 i 2700 sunčanih sati godišnje.

U apartmanskom naselju se nalazi: recepcija (sef), aperitiv bar, restoran, dalmatinska konoba, mjenjačnica, supermarket, noćni bar, praonica i peglaonica rublja.

Program animacije je uključen u sezoni, njeno organiziranje je dnevno i to za odrasle (aqua-aerobic, jogging i sl.) i za djecu (mini club). 

 

Apartmani Medena, Trogir, Apartmansko naselje

Uz šetnicu na plaži nalaze se razni sadržaji: suvenirnica - kiosk, prodaja brodskih izleta, najam brodica, ležaljki, suncobrana, jetski, konoba, pizzeria, slastičarnice, fast food, trampolin, dječji zabavni park na moru.

Takodjer se u sklopu turističkog naselja nalazi: disco club, terasa za ples, frizerski salon, sauna, fitnes centar i tereni za dječje igre.

Sportske mogućnosti: sportovi na pijesku (rukomet, badminton i odbojka), košarka, tenis, stolni tenis, trim staza, razni sportovi na vodi (pedaline, jetski, padobrani), tobogan, ronilački i windsurfing club i škole ....

Apartmani Medena, Trogir, šetnica

Plaža je duga i pješčana s betoniranim terasama, a u neposrednoj blizini su male, prirodne i kamenite uvale gdje mogu naći svoj mir i kupači bez odjeće (FKK).

Ostale mogućnosti: rent a car, bike, motor boat, izleti (Šibenik, Split, Dubrovnik, NP Slapovi Krke, Kornati, Modra Špilja, rafting ....). 

 

 

 

Apartmani Medena, Trogir, šetnica